Tillbaka till sökningen

Regioncontroller

Regioncontroller, Projektutveckling Kommersiellt till SKANSKA

Du drivs av möjligheten att få forma och driva ekonomistyrningen på ett utav världens största byggföretag! Du vill göra skillnad på riktigt, då kan detta vara din drömtjänst!

Projektutveckling Kommersiellt är specialister på projektutveckling inom hotell, kontor och samhällsbyggnader, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Om tjänsten

Nu söker vi en Regioncontroller till Skanskas organisation Projektutveckling Kommersiellt. Som regioncontroller ansvarar du för regionens ekonomiska rapportering avseende prognos-, budget- och bokslutsarbete. Du ansvarar även för de ekonomiskt administrativa rutinerna inom regionen, vilket innebär en nära kontakt med både regionchef, affärsutvecklingschefer och den centrala ekonomifunktionen.

Du ansvarar för att regionen följer både interna och externa regelverk gällande bokföring, redovisning, ekonomistyrning och sammanställer beslutsunderlag och analyser av affärerna. Du ingår i regionens ledningsgrupp varför en god strategisk förmåga och blick för Skanskas affär är av stor vikt.

Förutom arbetet inom regionen arbetar du tillsammans med övriga kollegor inom Ekonomifunktion Hus för att förbättra arbetssätt, jobba för mer analys, utveckla system och höja kvalitén på den ekonomiska informationen.

Din profil 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom redovisning eller finansiell controlling med minst 5 års erfarenhet av en liknande roll.  Du är van att arbeta i projekt och har erfarenhet av att leverera enligt deadline. För att du ska trivas i rollen behöver du vara van att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och trivas i en flexibel roll med mycket ansvar. Du har mycket goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta med Oracle är det meriterande.

Din personlighet präglas av struktur, stresståligihet och stort engagemang. Du arbetar systematiskt, är noggrann och administrativt stark. Självklart värdesätts ditt intresse för verksamhetsfrågor, analys och utvecklingsarbete högt.

Du är van vid att arbeta självständigt med stort eget ansvar, samtidigt som du arbetar för samverkan inom övrig ekonomifunktion och gärna sprider dina erfarenheter och kunskaper om ekonomi till medarbetarna.

Om bolaget

Projektutveckling Kommersiellt är specialister på projektutveckling inom hotell, kontor och samhällsbyggnader, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Skanska med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast.  Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Therese Kraft på 08-407 55 14. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Relaterade jobb