Tillbaka till sökningen

Experter inom public affairs

Vi söker dig som vill vara där samhällsförändringar tar form. Du är en mycket god skribent och har exempelvis en bakgrund som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag, en statlig myndighet eller annan större organisation. Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt, men samtidigt samarbeta med andra som del av ett team.

Just nu söker vi nya medarbetare som har kunskaper inom något av följande områden, främst till vårt kontor i Malmö, men även i Stockholm:

  • Infrastruktur och bostäder
  • Miljö, klimat, energi
  • Arbetsmarknad, kompetensförsörjning och näringspolitik

New Republic erbjuder en dynamisk miljö för engagerade och ansvarstagande medarbetare som vill befinna sig där samhällsförändringar tar form. Har du en stark vilja att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i ett växande företag som har öppenhet och hållbarhet som ledstjärnor? Ansök nu!

För mer information ring eller mejla Klara Spangenberg, telefon 076-328 45 97.
Välkommen med din ansökan senast den 28 maj!
New Republic har utnämnts till "Årets Byrå" 2017 och 2018. Utmärkelsen baseras på enkäter och intervjuer med kunder, utförda av undersökningsföretaget Regi

 

 

Relaterade jobb