Tillbaka till sökningen

Projektledare

För oss är din personlighet viktigast. Du ska ha ett ordentligt driv, vara respektfull, lojal och ändå kunna dra på smilbanden emellanåt. På ComplyiT är vi glada och lite galna, och det är viktigt att du känner igen dig i våra värderingar – då passar du garanterat in i vårt team!

Nu söker vi konsulter inom Projektledning och Validering till vårt mycket sammanhållna och kompetenta team. Tycker du om att åta dig nya utmaningar, uppnå mål och träffa nya människor? Tycker du om att ha roligt och drivs av att få vara med och påverka. Finns det en önskan hos dig att få ut mer av ditt arbetsliv och samtidigt känna en bra balans mellan fritid och arbete? Ja, då är du välkommen att söka till ComplyiT – en fartfylld och flexibel arbetsgivare där du som konsult står i centrum.

Om ComplyiT
Med lång erfarenhet och hållbara värderingar har ComplyiT etablerat sig som ett av de mest betrodda konsultbolagen inom Life Science.
Vi är ett unikt och spännande företag som bland annat arbetar med Projektledning, Validering och Kvalitetssäkring, främst inom Life Science. Våra kunder vill ha mer av oss och vi är nu inne i en expansiv fas för att möta efterfrågan. Vi lägger mycket stor vikt vid att få in rätt medarbetare – ComplyiT vill anställa de bästa medarbetarna genom att vara en riktigt bra arbetsgivare. Våra värderingar utgör basen för allt vi företar oss och det är viktigt att du känner igen dig i dem.

 • Excellent staff – to be the best of the best.
 • Respect – Respect for the client, respect for time, money, and each other.
 • Joy– our Clients shall have fun working together with us. We shall have fun together with the Client.
 • We give the Client much more – not only are we charming, we can perform as well.

Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda en bra arbetsplats med förmånliga villkor. ComplyiT arbetar mycket aktivt med sammanhållningen, samtidigt som vi anser att varje medarbetare är unik och ska få utvecklas individuellt.

Kravprofil
Du är ambitiös och initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till ComplyiT's utveckling och fortsatta framgång, samtidigt är du ödmjuk och flexibel och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på hinder och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med mycket energi som trivs med en arbetsgivare som präglas av stor gemenskap och sammanhållning.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare eller i en Valideringsroll jobbar du exempelvis med:

 • Projektledning av investeringsprojekt
 • Kravställning för upphandling av system och utrustningar
 • Kvalificering, Verifiering och Validering av system och utrustningar
 • Leda resurser som ingår i ett projektteam
 • Sätta upp och följa tidplaner och budget
 • Riskanalyser
 • Koordinering av underleverantörer

Konsultuppdragen är främst placerade i centrala Stockholm, Södertälje, Göteborg och Uppsala. ComplyiT försöker i den mån det går ta hänsyn till önskemål kring placering.
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökningar skickas till: info@complyit.se

Vid frågor kontakta:
VD: Anna Kälvemark: 073-358 01 99
COO: Firas Al-Saffar: 073-640 65 55

Relaterade jobb