GOLD TOWN GAMES: BEGÄRAN OM EXTRASTÄMMA ÅTERKALLAS

2018-03-14 07:38

STOCKHOLM (Direkt) Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games meddelar att den ägargrupp som den 7 februari begärt en extrastämma för att tillsätta tre nya styrelseledamöter har valt att återkalla sin begäran. Detta har skett i samförstånd med andra större aktieägare i Gold Town Games.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den 7 februari framkom det att den ägargrupp som begärt en extrastämma ville att bolaget skulle tillsätta Anna Edelsvärd, David Wallinder och Eric de Basso i styrelsen samt att nuvarande ordförande Magnus Orregård skulle vara kvar.

Nu meddelas alltså att denna begäran återkallats.

"Ägargruppen har valt att ingå i det ordinarie valberedningsförfarandet. Enligt beslut från föregående bolagsstämma kommer de tre största ägarna eller ägargrupperingarna att nominera styrelsemedlemmar", kommenterar Gold Town Games styrelseordförande Magnus Orregård i dagens pressmeddelande.

De tre största ägarna i Gold Town Games var vid årsskiftet Vision Invest som ägs av familjen Olofsson (4,4%), Jimmie Ericsson (2,8%) och Dory Gevryie (2,7%). Sedan följer Deck AD Lilja och Jonatan Axén strax därefter med 2,5 respektive 2,02 procent.

För närvarande består Gold Town Games styrelse av sex styrelseledamöter inklusive ordförande Magnus Orregård och vd Pär Hultgren.

Direkt-SE