ANNONS

”Ovärderliga verktyg för företagande och personlig utveckling”

"Plötsligt händer det, och det här var exakt en sådan dag. Jag skulle intervjua en gäst i Framgångspodden som jag aldrig hade hört talas om tidigare. På pappret talade visserligen hans resultat som entreprenör för sig själva, men jag var totalt oförberedd på resten", berättar Alexander Pärleros.

"Det första som slog mig var hans smittande energi. En sådan konsekvent hög nivå av glädje och energi existerar bara när den verkligen kommer inifrån. Den här personen hade allt på plats, det syntes lång väg, och jag visste direkt att den här intervjun här skulle bli något alldeles extra", säger Alexander Pärleros.

"När man träffar så framgångsrika personer vill man såklart ställa alla de där frågorna och få veta vad som döljer sig bakom framgången. Jag hade tusen frågor som bubblade i mig, som jag nu ville ställa. Den första löd 'Är du mestadels glad?', den andra frågan 'Är det ett medvetet val?'. De flesta tänker inte och lever inte efter det tankesätt som gästen berättade om i sitt svar på frågan. Redan där fick lyssnarna en väldigt värdefull insikt om framgång, och det bara fortsatte."

"Det som följde sedan var 1,5 timme ren magi. Vi pratade om entreprenörskap och ledarskap, vi pratade om att vara sin egen mentala coach, och vilka verktyg som tar dig dit".

Framgångspodden

Framgångspodden är Nordens största intervjupodcast, med över tre miljoner lyssnare varje månad. Grundaren Alexander Pärleros intervjuar i podcasten framgångsrika människor, som ger sina bästa råd till lyssnarna.

"Ett av mina favoritavsnitt"

"För mig personligen blev det här ett av mina favoritavsnitt. Tittar man på lyssnarantalet och framförallt på alla tusentals personer som hört av sig och tackat för ett fantastiskt avsnitt, så är det här ett av de bästa avsnitten av Framgångspodden någonsin".

"Alla vi som driver bolag, som vill utveckla våra karriärer eller oss själva som person, MÅSTE verkligen lyssna på den här intervjun", säger Alexander Pärleros.

Gäst i avsnitt 300 av Framgångspodden är ingen mindre än superentreprenören Magnus Helgesson.

I intervjun får du bland annat höra om Magnus Helgessons nära vänskap med den världskände Tony Robbins. Hur de rest tillsammans i över 20 länder, och om Affärsplanen på en sida som Tony Robbins ringde och bad Magnus Helgesson att föreläsa om, på ett privat event för Tony Robbins högst betalande kunder.

Startade eget som tolvåring

Magnus Helgesson startade sitt första företag redan som tolvåring, och när han var 23 år startade han det som han senare även skulle bygga upp till en av Sveriges största och mest folkkära kedjor.

Idag jobbar Magnus Helgesson som professionell föreläsare och entreprenörscoach, samt utbildar människor i hur de blir sina egna mentala coacher.

Lyssna på avsnitt 300 av Framgångspodden här, och ta del av verktygen som byggt en framgångsrik entreprenörsresa och gjort Magnus Helgesson till sin egen mentala coach.

 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST