Fotograf: Tomas Oneborg/SvD/TT

Oscar Properties vill ”ge aktieägare möjlighet” – förlänger teckningsperioden

Oscar Properties meddelar att 70 procent av företrädesemissionen har tecknats. De förlänger nu perioden till och med den 12 december. 

Bostadsutvecklaren Oscar Properties meddelar att preliminärt motsvarande cirka 70 procent av företrädesemissionen har tecknats under anmälningsperioden. Bolaget har nu beslutat att förlänga teckningsperioden till och med den 12 december 2019.

Det framgår av ett pressmeddelande.

“Syftet med den förlängda teckningsperioden i företrädesemissionen är att ge aktieägare möjlighet att ta in den nya informationen som har offentliggjorts under teckningsperioden samt ge ytterligare tid för att delta i företrädesemissionen. Det kommer inte att ske någon förlängning av handel med teckningsrätter, men för investerare som saknar teckningsrätter finns fortsatt möjlighet att delta i förträdesemissionen genom teckning utan stöd av företrädesrätt”, skriver Oscar Properties.

Den 6 november offentliggjorde den finansiellt pressade bostadsutvecklaren villkoren för en nyemission av stamaktier med företrädesrätt för befintliga stamaktieägare om cirka 249 miljoner kronor.

Läs mer: Krisen i Oscar Properties: Grundaren och vd:n tar inte ut någon lön nästa år


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST