Fotograf: Pontus Lundahl/TT

Örjan Frid ny vd för krisande Apotekstjänst

Örjan Frid var senast vd på Eniro.

Efter tisdagens besked om att Apotekstjänsts tidigare vd Tomas Hilmo avgått, gick bolaget på torsdagsförmiddagen ut med att Örjan Frid tillträder som ny vd.

Läs även: Apotekstjänsts vd Tomas Hilmo avgår efter materialkrisen

Örjan Frid kommer senast från rollen som vd på Eniro.

"Som alla sett är det en mycket allvarlig situation som uppstått inom logistikhanteringen, som ytterst drabbat patienterna, och jag tar mig an uppdraget som Vd för Apotekstjänst med stort allvar", säger Örjan Frid i ett pressmeddelande.

"Det kommer att krävas ett intensivt arbete för att lösa de problem vi ser. Apotekstjänst är ett företag med stor erfarenhet inom kvalificerad logistik, och jag ser med tillförsikt fram emot att vi tillsammans kommer kunna vända situationen parallellt med att leverera en minst lika god kvalitet inom dos som tidigare."


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST