Fotograf: Pexels

Bolåneräntorna fortsätter nedåt – Danske Bank senaste aktören att sänka

På sistone har flera bolåneaktörer sänkt sina bolåneräntor.

Danske Bank sänker sina svenska bolåneräntor på flera bindningstider. Räntan på ett-, två- och treåriga bolån sänks från 1,64 procent till 1,58 procent, alltså en sänkning med 6 räntepunkter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Även bolåneräntan för Danske Banks partnerskapskunder, TCO och Saco, kommer att sänkas till 1,28 procent för ett bolån med tre års bindningstid. En ny kampanjränta på 1,18 procent för bolån som binds på ett år införs samtidigt för bankens partnerskapskunder.

På sistone har flera bolåneaktörer sänkt sina bolåneräntor i spåren av sjunkande marknadsräntor.

Läs även: ”Inte otänkbart” att du snart får betalt för att låna pengar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST