1 av 1
Fotograf: Wikimedia

Nu kan en exklusiv McLaren bli din - om du har 220 miljoner

Med en motorhuv av ren guld. 

Just nu pågår Monterey Car Week 2019 i Kalifornien, den årliga festivalen om bilar och rally. På festivalen ska även an auktion äga rum där exklusiva bilar med specialeffekter säljas. 

En av de bilarna är McLaren med LM-specifikationer. Det finns endast två sådana exemplar i världen och priset ligger på 220 miljoner kronor. 

Det är inte konstigt med tanke på vad bilen innehåller - insidan på dess motorhuv är gjord av guld. Förarplatsen är placerad centralt i bilen och det finns två passagerarplatser, till vänster och höger, enligt News.Com.Au.

Bilen är utrustad med en GTR-racingmotor med 680 hästkrafter, extra högt downforce-tryck, specialdesignade luftintag och bakvinge. Det skriver Allt om Bilar

Från början hade originalen en Midnight Blue Pearl-lack med en svart interiör, men nu har bilen en silvermetallic lack och ljus läderinteriör.  


Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.