Fotograf: TT/Pressbild

Klarna ingår i ett samarbete med Asos

Nu kan vissa kunder i USA betala via Klarna. 

Brittiska e-handelsbolaget Asos och betaltjänsten Klarna inleder nytt samarbete som innebär att Asos-kunder i USA kommer kunna betala via Klarna, skriver bolagen i ett pressmeddelande.

Asos vill inte bara ge sina kunder valmöjligheter när det kommer till deras produkter och varumärken, utan de tycker det är lika viktigt att deras kunder ska kunna välja bland flera olika betalmetoder. Att kunna betala via klarna i USA kommer hjälpa Asos att förse sina kunder med en bättre kundupplevelse.

Läs även: Klarna, iZettle och Trustly se upp - succéappen Swish dubblar omsättningen och siktar på företagsmarknaden


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.