ANNONS

Veckans fail - därför är det viktigt att våga misslyckas

Varför är det viktigt att våga misslyckas och hur gör man för att skapa en utmanande miljö, där misslyckande inte är något som skrämmer bort kreativiteten? I tredje avsnittet av "I huvudet på en entreprenör" pratar Martina om företagskultur och varför de en gång i veckan går igenom "Veckans fail".

"För oss driver det en kultur där man vågar prata om saker man misslyckats med, och säkerställer att man reflekterar över de lärdomar man fick med sig från det. På så sätt delar vi även med oss och tar lärdom från varandra", berättar Martina Klingvall, vd och grundare av Telness, i veckans avsnitt.

Hör Martina berätta mer om hur metoden, genom att minska rädslan på arbetsplatsen, ger positiva effekter för den innovativa kulturen.

I avsnitt 3 av "I huvudet på en entreprenör" får du veta mer om vikten av att våga misslyckas!

                   

                            Inspireras mer av Veckans Affärers Supertalang:

                           Martina Klingvall om steget till att starta eget

              Martina Klingvalls bästa tips för att utvärdera din affärsidé


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.