ANNONS

Martinas bästa tips: Så utvärderar du din affärsidé

Hur går man från idé till att faktiskt dra igång ett företag? I nya avsnittet av "I huvudet på en entreprenör" ger Martina Klingvall, en av Veckans Affärers Supertalanger inom kategorin Entreprenörer, tips på hur du enkelt kan utvärdera din affärsidé.

"Det första tipset är att prata med personer som man inte känner, men som man tror är relevanta för den idén man har. Det kan vara människor i samma bransch, eller människor i andra branscher, men som kanske har en liknande produkt eller tjänst. De kanske approcherar samma segment, eller har lyckats med en liknande strategi för 'huret' – vilket är minst lika viktigt som själva idéen som man har", säger Telness grundare och vd Martina Klingvall, som i år utsågs till en av Veckans Affärers Supertalanger inom kategorin Entreprenörer.

Hennes två andra tips är att utvärdera om det verkligen finns ett kundbehov, samt att utarbeta en kortsiktig plan med tydliga deadlines.

I avsnitt 2 av "I huvudet på en entreprenör" får du veta mer om hur du lyckas med detta.


Inspireras av Veckans Affärers Supertalang:
Martina Klingvall om steget till att starta eget


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant