Fotograf: Thibault Camus/AP

Obama anländer snart till Norden – följ ett av världens största affärsevent live med Veckans Affärer

Veckans Affärer är mediepartner till jätteeventet Nordic Business Forum som äger rum 26-27 september i Helsingfors.

Då kommer historia skrivas när Barack Obama för första gången besöker vårt östra grannland.

”Vi är utan tvekan ärade att få vara värd för Obama - men detta ögonblick tillhör verkligen vår publik och Norden som helhet. Det kommer att bli oförglömligt”, säger Aslak de Silva, vd för Nordic Business Forum.

Förre presidentens tal och frågestund kommer att avsluta årets upplaga av Nordic Business Forum, som kommer att fokusera på Strategy, Peak Performance, och Artificial Intelligence.

Andra tunga namn på NBF 2018 är Whole Food Markets grundare John Mackey, olympiska guldmedaljören Lindsey Vonn och författaren Susan Cain, som skrivit uppmärksammade boken ’Tyst: de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns’.

Sedan starten i Jyväskylä 2011 har Nordic Business Forum varit värd för talare som Arianna Huffington, Arnold Schwarzenegger, Richard Branson and Al Gore. De har också expanderat till Stockholm och Oslo.

Veckans Affärer och finska dagstidningen Helsingin Sanomat är mediepartners på NBF 2018, där vi tillsammans kommer att arrangera en livestudio som sänds via VA:s Facebook.

Läs även: Richard Branson i exklusiv intervju med VA: Det här tycker jag om Sverige, IKEA och Elon Musk


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.