Susanne Birgersdotter menar att ensam inte är stark. Fotograf: Pressbild.

Artikelserie: Så reser du dig efter en kris

Susanne Birgersdotter har nått framgång som entreprenör men vägen dit har inte alltid varit enkel. I vår artikelserie har hon hittills berättat om sina erfarenheter av att bygga bolag, att nå ut till investerare och att möta motgångar. Denna gång berättar hon om hur hon själv har rest sig efter kriser i entreprenörskapet.

Hon är en av Sveriges leading ladies inom techbranschen, som grundare av spelbolaget iGotcha Studios och app-studion Sthlm App Lab. Innan dess lyckades Susanne Birgersdotter nå 1:a platsen i App Store på bara några veckor, med hennes hälsoapp 5:2 och blev kallad Sveriges hälsoexpert. Senast har hon tagit på sig investerarhatten med bolaget Milky way cap, som ska investera i kvinnliga entreprenörer. 

I det tidigare avsnittet om "medaljens baksida" delar Susanne Birgersdotter med sig av sina motgångar som entreprenör. Här kommer del två där hon ger sina bästa tips om hur man kan resa sig efter en kris.

Se fler videoklipp från artikelserien med Susanne Birgersdotter:
1. Susanne Birgersdotter om att starta bolag
2. Superentreprenören om medaljens baksida
3. Så kan fler kvinnor kliva in i investerarrummen