Entreprenören Susanne Birgersdotter gick på nätverksträffar för att hitta investerare.

Artikelserie: Så kan fler kvinnor kliva in i investerarrummen

Susanne Birgersdotters techbolag har fått investerare att öppna sina plånböcker med miljonbelopp, däribland hotellmagnaten Petter Stordalen och e-handelsstjärnan Ida Backlund. I vår artikelserie har hon hittills berättat om sina erfarenheter av att bygga bolag och att möta motgångar. Denna gång ger hon sina bästa tips om hur man får investerare att lyssna. 

Gör alltid en due dilligence på investeraren, det menar entreprenören Susanne Birgersdotter som vill se fler kvinnor i investerarrummen. Se videoklippet nedan för att ta del av hennes erfarenheter av investeringar.


Se fler videoklipp från artikelserien med Susanne Birgersdotter:
Susanne Birgersdotter om att starta bolag
Superentreprenören om medaljens baksida

Och läs intervjun:
Serieentreprenören: "Idag kan jag se tillbaka på de första tuffa åren i techbranschen och känna att det var värt det”