Nu öppnar svenska porrstjärnan snabbmatsrestaurang – ger bort gratis burgare

Puma Swede ska bli krögare.

Johanna Jussinniemi, mer känd som svenska porrskådisen Puma Swede, ska bli krögare.

Fredag 27 oktober inviger hon sin första snabbmatsrestaurang i Malmö – Puma burger – och utlovar gratis burgare på premiären. Det rapporterar Sydsvenskan.

Johanna Jussinniemi kommer driva hamburgerrestaurangen tillsammans med vännen och Malmökrögaren Ulas Sarioglu.

”Jag och Johanna är gamla vänner. Vi fick idén när vi träffades i Berlin för tre år sedan. Då dök idén om Puma burger upp – och sedan dess har vi bollat idén fram och tillbaka”, säger Ulas Sarioglu till Sydsvenskan, och fortsätter:

”Alla kommer ha sin del i verksamheten. Johanna kommer att vara ansiktet utåt. Hon är ny i krogvärlden – men tanken är att hon ska bli en fullvärdig krögare. Hon går in helhjärtat i detta”.Han efterfrågar fler kvinnliga krögare, och tror att Puma Swede kan bli en förebild för unga tjejer som vill ge sig in branschen.

”Det finns väldigt få kvinnliga krögare, och det innebär att det inte finns någon att se upp till för unga tjejer som vill ge sig in i branschen. Det är en väldigt sluten bransch och många män vill inte släppa in fler tjejer – men jag tror att mycket hade förbättrats om det fanns fler kvinnliga krögare”, säger han till Sydsvenskan.

Utbudet av burgare kommer sträcka sig mellan kött, vegetariskt eller kyckling. Platsen för restaurangen blir Landbygatan 4.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant