Fotograf: Evan Guest/Flickr

Trump åkte på en ny kalldusch i natt

Nya försök, nya bakslag – här är Trump-förslaget som ständigt misslyckas.

Han har försökt många gånger – och misslyckats varje gång.

Den amerikanska senaten har ännu inte röstat igenom republikanernas lagförslag som skulle vara ett steg om att försöka riva upp hälsovårdsreformen Obamacare, trots en egen majoritet i båda kongresshusen.

Republikanerna har tvingats ta fram ett mer urvattnat förslag efter att förlorat en omröstning om Obamacare i senaten tidigare i veckan men det har inte hjälpt. Flera republikaner, däribland den nyligen canceropererade krigshjälten John McCain, har röstat emot partiets eget förslag.

Och i natt annonserade senatorn Susan Collinns att hon också kommer rösta emot förslaget, tillsammans med McCain och Rand Paul – vilket innebär att förslaget fortfarande saknar stöd och att det senaste försöket nu är dödsdömt, enligt Business Insider Nordic.


NYHETSBREV


Kalendarium

SENASTE VA

VA Karriär