”Jag testade just iPhone X – och den är helt klart värd priset”

Vissa kallar den för en "svindyr emoji-maskin", men den här recensenten tycker iPhone X är prisvärd.

Apples nya flagskepp har långt ifrån övertygat alla. Vissa belackare går så långt att de kallar den för en svindyr "emoji-maskin".

Prislappen på iPhone X blir deusstom extra saftig i Sverige; i USA kommer modellen att kosta från 999 dollar – vilket motsvarar cirka 8 000 kronor i Sverige – men i Sverige börjar den rekommenderade prislappen på 11 495 kronor, enligt Apple Store. Vill du köpa versionen med 256 GB i minne får du punga ut med hela 13 195 kronor.

Men recensenten Steve Kovach tycker att iPhone X är värd priset.

"Jag fick möjlighet att testa telefonen under Apples lanseringsevent under tisdagen. Det är en imponerande pryl. Dess viktigaste funktioner har förbättrats avsevärt jämfört med tidigare iPhones. Och när du lägger ihop alla dessa funktioner känns 999 dollar faktiskt som ett rimligt pris" skriver han i Business Insider Nordic.

De mest imponerande nya aspekterna av iPhone X är bland annat skärmen, processorn, vattentåligheten och den förlängda batteritiden enligt Steve Kovach – och han menar att den största fördelen är iOS, det "bästa mobila operativsystemet på marknaden".


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.