Fotograf: Carolyn Kaster

Trump slog nyss ett 40 år gammalt rekord – som ingen president vill förknippas med

Nu har Trump slagit rekordet ingen president vill förknippas med - och på bara 6 månader.

Förtroendesiffrorna för Trump är på rekordlåga nivåer, enligt en undersökning från Washington Post tillsammans med ABC News. Det rapporterar New York Post. 

36 procent av den amerikanska befolkningen stödjer Donald Trump, vilket är den lägsta siffran som noterats sedan Gerald Ford i 1975. Det motsvarar en minskning om 6 procent från dagen Trump tillträdde. 

66 procent i undersökningen ansåg att de inte litade på Trump avseende att förhandla med världsledare eller med Putin. Vidare ansåg 63 procent att det var olämpligt av Donald Trumps son Donald Trump Jr att möta en rysk advokat tillsammans med dåvarande kampanjchefen Paul Manafort och den nuvarande rådgivaren till presidenten Jared Kushner. 


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.