Fotograf: Tim Risberg / TT

Nu har Iphone 8 bilderna läckt ut – så ser ’slutliga’ designen ut

Forbes avslöjar designen på nya Iphone 8.

 

Gordon Kelly, som har arbetat med designern Nodus, har lyckats erhålla CAD-filer för Iphone 8 genom bolagets leverantörskedja och avslöjar designen på nya Iphone 8. Det rapporterar Reuters. 

Forbes har sedan renderat dessa för att visualisera den slutgiltiga designen och bekräftar att Apples ryktade planer att falla tillbaka på en mindre ambitiös design är ogrundade. 

Iphone 8 uppges komma med en långsträckt 5,8-tums display. Utöver detta kommer Apple att ersätta den horisontellt anpassade dubbla bakre kameran på iPhone 7 Plus med vertikala. Vidare kommer hörlursuttaget inte att återvända.

Den största punkten är troligtvis strömknappen som väntas nästan dubblas i storlek från den tidigare versionen. Företaget kan enkelt använda den här större knappen för att kopiera Sony och integrera Touch ID i strömknappen istället om möjligheterna att integrera funktionen i skärmen uteblir, skriver Reuters. 

Vissa iPhone 8-hemligheter kvarstår fortfarande, i form av batterikapacitet, kameraspecifikationer, prestanda och priset. 

Se bilderna hos Forbes här. 


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.