Nu kommer världens första helt trådlösa laptop

Dells nya laptop går att ladda utan sladd.

Dell har skapat, vad som enligt dem, är världens första helt trådlösa laptop. Den ska fungera på samma sätt som de trådlösa mobilerna, där man bara använder en slags laddningsplatta som man lägger mobilen på för att den ska laddas, enligt Business Insider.

Att slippa alla sladdar underlättar problem som att behöva leta upp uttag på ställen där de inte är lättillgängliga. Laddningen via mattan sker genom en magnet-teknologi och förutom det kan även skärmen tas av och separeras från skrivbordet.

Foto: Dell

Alla delar, det vill säga basen med en skärm på 12 tum, skrivbordet och laddningsplattan säljs separat – och det är inte helt gratis, tyvärr.

Basen kostar cirka 1200 dollar och skrivbordet tillsammans med laddningsplattan ligger på ungefär 550 dollar.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant