På 3 dagar har Elon Musk gjort mer än vad andra gör hela sina liv

Tesla-grundaren har radat upp framgångar medan du firade midsommar.

Blott två dagar efter en framgångsrik uppskjutning och landning av en återanvänd raket, lyckades SpaceX skicka ut ytterligare en Falcon 9-raket som landade på jorden söndag eftermiddag, rapporterar Recode.

Falcon 9-raketen sköts upp från Vandenberg Air Force Base i Kalifornien under söndag eftermiddag, och dess första del lyckades återvända där den framgångsrikt landade på ett drönarstyrt skepp i Stilla havet.

SpaceX vd Elon Musk skrev på Twitter innan uppskjutningen att de flyttat på raketen till följd av svåra väderförhållanden. Detta uppdrag som är SpaceX andra inom tidsrymden 48 timmar levererade framgångsrikt tio nya Iridium kommunikationssatelliter, trots extrema väderförhållanden.

Elon Musk hyllade efter att uppdraget visat sig vara en framgång Falcon 9:s nya, större sidoroder av titan som ska kunna överleva återinträde från rymden utan att behöva repareras eller bytas ut.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant