Nu öppnar H&M på 5 helt nya marknader

Nu går modejätten in i nya marknader.

Svenska modejätten H&M kommer att öppna sin första vietnamesiska butik i Ho Chi Minh City. Det rapporterar Inside Retail Asia.

Lanseringen ska ske vid shoppingcentret Vincom Center Shopping Mall. H&M uppges komma att ta upp två våningar med en total butiksyta på cirka 2 200 kvadratmeter. Vincom är samma shoppingcenter där H&M:s främsta rival Zara öppnade sin första butik i Vietnam förra året.

Här är länderna där H&M planerar öppna sina första butiker i år:

  • Kazakstan
  • Colombia
  • Island
  • Georgien
  • Vietnam

Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.