Miljonären som blev rik på att jobba 200%: ”Om du vill förändra din situation måste du jobba – du blir inte trött när du har roligt”

"Om du vill förändra din situation måste du jobba. Kan du jobba hårdare än resten av befolkningen kommer det går bra för dig."

”Det går 168 timmar på en vecka. Du borde lägga de flesta av dem på att arbeta – om du vill förändra din situation måste du jobba. Kan du jobba hårdare än resten av befolkningen kommer det går bra för dig.”

Grant Cardone är miljonären som jobbar 95 timmar i veckan, enligt egen utsago – och han menar att det är hårt arbete som gjort honom rik.Men trots att han jobbar över 200 procent går han inte in i väggen. Och nyckeln, enligt honom, är inte att ta semester eller avsätta tid för dig själv – utan något helt annat.

”Folk bränner ut sig av en anledning: för att de har tappat sin mening. Om du någonsin känner dig utmattad, eller utbränd, leta efter vad som är meningsfullt för dig. Du måste hitta anledningen till att du är här” säger Cardone till CNBC och fortsätter.

”Du blir inte trött när du har roligt. Du bli inte trött när du vinner, eller gör mål. Det är när du inte vinner eller gör mål som du blir utmattad.”


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST