Fotograf: Toshihiro Gamo/Flickr

Nu börjar McDonald’s med hemleverans

McDonald’s gör gemensam sak med UberEats för att kunna köra Big Macs hem till dörren.

McDonald’s lanserar nu ett samarbete med UberEats för att testa hemkörning, från kring 200 restauranger i delstaten Florida.

Baserat på utkomsten och kundernas respons kommer snabbmatskedjan att överväga huruvida de kommer att expandera hemkörningen på ett bredare plan – och nätverket finns: UberEats är just nu tillgängligt i över 50 städer över hela världen. Det skriver USA Today.

UberEats i Florida uppger att folk söker efter McDonald’s i deras app dagligen.

"Det ska bli spännande att se hur det tas emot i USA" säger McDonald's Sveriges presschef Alexandra Hempel Svenonius till Nyheter24, men tillägger att hemkörning inte är aktuellt för McDonald’s i Sverige just nu.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST