Fotograf: Martin Adolfsson

Svenska supertalangens nästa drag: Lämnar Uber för att sälja resväskor

Babba Canales blev i år utsedd till näringslivets största supertalang av Veckans Affärer, samt har listats av Forbes som ett av de hetaste stjärnskotten under 30. Nu går hon vidare mot nya utmaningar.

Vid 22 kickstartade hon Uber i Stockholm. Vid 25 började hon jobba med marknadsföring på den hajpade taxiutmanarens huvudkontor i New York.

"Jag är bra på att hitta smarta, kreativa sätt att komma i kontakt med rätt människor och upprätthålla de relationerna långsiktigt" säger Babba Canales.

Nu har det blivit det dags för Babba Canales att söka sig vidare, rapporterar Breakit

Det nya jobbet ligger också i New York: Babba Canales blir varumärkeschef för Away, en start-up som säljer teknologiska resväskor direkt till konsumenterna. 2015 tog Away in riskkapital på 2,5 miljoner dollar, uppger Breakit.

”I dag är det min sista dag på Uber. Vilken galen resa! Det har varit verkligen varit en livsförändrande möjlighet jag fick av Uber, och jag kommer att vara för evigt tacksam att de gav den naiva 22-åriga Babba en chans för fyra år sedan” skriver Babba Canales på Facebook.

LÄS ÄVEN: "Min största gåva i livet är mitt självförtroende"

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST