ANNONS

Elbil som tjänstebil

Se avsnittet om att välja en elbil som tjänstebil och lär dig allt som du behöver veta.

Elbilsmarknaden växer snabbt i Sverige. I det här avsnittet berättar vi om fördelarna med att välja en elbil som tjänstebil, vilka de vanligaste myterna kring elbilar är och hur tjänstebilsmarknaden med fokus på elbilar har utvecklats de senaste åren.

Gå in och läs mer om tjänstebilar på Nissan.

Allt om tjänstebilar:

Avsnitt 2: Fokus elbil
Avsnitt 4: Transportbilar 

Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.