1 av 13
Bildspel: Louise Lindh, Lundbergföretagen, och Ulrika Fjällborg, i samtal på Sodexo och Veckans Affärers VA-rannanfrukost den 1 juni på Klara Konferens, Stockholm Fotograf: Pax Engström Nyström

BILDSPEL: VARANNANFRUKOST 1/6

Med företagens bästa som kompass på näthinnan och en konkret att göra-lista att bocka av – så styr Louise Lindh, ägare och arvtagare på Lundbergs, tillika vice vd för koncernens fastighetsbolag, sin arbetsdag.

För VA Kvinnas publik berättade hon om balansen mellan att förvalta ett arv och bygga eget företag, skillnaden mellan makt och ansvar, barndomsdrömmen om att bli taxichaufför. Ett personligt samtal med journalisten Ulrika Fjällborg lyfte också förväntningarna från pappa Fredrik, relationen med syrran Katarina Martinson och varför hon alltid går ner i källaren när hon besöker bolagets fastigheter oannonserad.

 

Värd: Sodexo