ANNONS

Nu satsar allt fler svenska företag på begagnade kontorsmöbler

Billigare och miljövänligare. "Det ligger i tiden att vilja bidra till en bättre värld", säger Christina Nilsson på C Nilsson Kontorsservice.

Det är viktigare än någonsin för företagare att ha ett snyggt och representativt kontor. Men du behöver inte spendera alla intäkter på nya skrivbord, bord och stolar för att vara rätt i tiden. En ny trend har nämligen dykt upp – som både är billigare och miljövänligare. Nu väljer allt fler att köpa begagnat när de ska inreda kontoret. Christina Nilsson, som driver C Nilsson Kontorsservice i Malmö och säljer just begagnade kontorsmöbler, har märkt av utvecklingen.

HETASTE KONTORSMÄRKENA JUST NU

Kinnarps
EFG
Materia
Johansson design
Håg
Isco
Luxo
RH

Se bilder på de hetaste möblerna här.

"Det ligger i tiden och det är uppskattat bland många att det finns möjlighet att investera i högkvalitativa begagnade kontorsmöbler som håller länge", säger hon.

Sparar pengar
Christina Nilsson förklarar att en av de viktigaste anledningarna till trenden är att företagen som köper begagnat sparar pengar.

"Kostnaden sänks väsentligt när man investerar i begagnade kontorsmöbler. Medan ett nytt höj- och sänkbart elbord kostar cirka 8 000 kronor kommer man ofta undan med hälften här hos oss", säger hon.

Satsar på hög kvalitet
C Nilsson Kontorsservice i Malmö fokuserar på möbler i högre kvalité. Anledningen är att de helt enkelt håller längre vilket gör att hon kan erbjuda stolar, bord och skrivbord som är som nya.

"Vi ser till att tvätta och rengöra samtliga möbler innan de lämnar oss och vi byter också ut delar som är slitna. En av de vanligaste möblerna som vi säljer är höj- och sänkbara skrivbord där vi oftast byter ut skivan mot en ny och testar så att bordet fungerar korrekt", säger Christina.

Bra för miljön
Den kanske viktigaste orsaken till begagnat-boomen är miljön. Allt fler bolag i landet vill minska sitt CO2-värde och bidra till en bättre värld och då är begagnat en enkel metod för att spara på jordens resurser.


"Det ligger i tiden och det är uppskattat bland många att det finns möjlighet att investera i högkvalitativa begagnade kontorsmöbler som håller länge", säger Nilsson.

Enkelt att beställa på nätet
Att investera i ett nytt kontor är inte bara billigt utan också enkelt. Antingen kan du bege dig direkt till butiken eller så beställer du allt på företagets hemsida. På C Nilsson Kontorsservice hemsida går det i lugn och ro att se vilka möbler som passar ditt företag. Och har du inte tid för montering och underhåll så är det inte heller något problem.

"Vi kan även erbjuda service och underhåll av befintliga möbler såsom lackering, omklädsel av stolar eller service av befintliga skrivbord", säger Nilsson.

Vill du veta mer om C Nillson Kontorsservice utbud – se bilder här.


NYHETSBREV


Kalendarium

MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. Här är Leif GW:s nya jätteinvestering - ”Det här tror jag stenhårt på"
  2. Hemlige svenske kasinomiljardären talar ut – för första gången
  3. Tesla har plötsligt släppt en helt ny sportbil – och den kan förändra allt
  4. Forskare: 16 saker som får folk att tycka du är attraktiv
  5. Två killar från förorten har byggt ett monster som växer snabbare än Spotify – ”Vi har fått jobba dubbelt så hårt”
  1. Svenske medieprofilen lämnar allt för att leva på 6.000 kr i månaden – ”jobba 8-17 gör mig sjukt deprimerad”
  2. Här är 36-åringen som just köpte Sveriges dyraste bostad – för en astronomisk prislapp
  3. Här är det: Besked om amorteringskravet
  4. Här är Leif GW:s nya jätteinvestering - ”Det här tror jag stenhårt på"
  5. Löwengrip släppte just sin årsrapport – och det är galet bra siffror

SENASTE VA