1 av 10
Fotograf: Instagram / Kendall Jenner

Årets populäraste bilder på Instagram

2015 lider mot sitt slut och det har varit ett stort år för Instagram - här är bilderna som drog in flest likes i år.

I år är det kvinnorna som dominerat på Instagram. I bildspelet ovan kan du se de 10 bilder som fick flest likes i år

Under året har Instagram nått flera milstolpar. I september passerade tjänsten 400 miljoner användare. Då skrev vi så här: "'När Instagram startades för fem år sedan kändes 400 miljoner användare väldigt långt bort', så skriver bildjätten i ett nytt blogginlägg där man firar sina nu 400 miljoner användare. I inlägget berättar man också att 75 procent av appens användare finns utanför USA och att det varje dag delas över 80 miljoner bilder via appen och 3,5 miljarder likes. Totalt har 40 miljarder bilder delats under appens livstid."

LÄS ÄVEN: 13 tweets som kostade någon jobbet


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.