80. Hugo Stenbeck

2,5 MILJARDER KR

Ålder: 36
Bor: New York
Bolag: Kinnevik

Hugo Stenbeck seglade hem silver i VM i franska La Trinité med sin bortgångne fars båt– Sophie II. Han har tidigare vunnit VM, EM och flera andra internationella mästerskap och var inte helt nöjd. 
”Att vinna silver är bitterljuvt”, sade han till Expressen. Efter att Max Stenbeck gick bort i våras delades hans kapital i Kinnevik (cirka 10 procent) upp i tre understiftelser med syskonen som förmånstagare. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.