75. Sebastian Knutsson

2,7 MILJARDER KR

Ålder: 47
Bor: Stockholm
Bolag: King

Flera av dagens framgångsrika entreprenörer började sina karriärer på samma ställe, Stenbecksfärens sedan länge nedlagda webbportal Everyday.com. Det gäller såväl Skypegrundaren Niklas Zennström som Sebastian Knutsson. Nu får han och de andra Kinggrundarna realisera sin framgångssaga när spelbolaget säljs till amerikanska Actvision Blizzard för osannolika 50 miljarder dollar. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.