Fotograf: Fingerprint Cards

Vilda minuter för Fingerprint efter morgonens rapport

Efter morgonens rapport blev börsöppningen vild för glödheta Fingerprint.

Under torsdagmorgonen släppte börsraketen Fingerprint sin rapport. När börsen öppnade rusade aktien ordentligt och var initialt upp 10 procent. Sedan blev det några ryckiga minuter för aktien. Fem minuter efter börsöppning hade kursen stabiliserat sig något runt 7 procent upp och landade på 490 kronor. 

Som högst handlades aktien i 508 kronor och som lägst i 466 kronor, skriver Placera. Under morgonens första fem minuter omsattes aktier värda 500 miljoner och totalt gjordes 4 400 avslut. Den viktade snittkursen låg på 491,36 kronor.

LÄS ÄVEN: Fortfarande glödhet - aktien har nu rusat 1000 procent sen årsskiftet


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST