1 av 12
Bildspel: Sofie Jungmar, Head of Candidate Relations och Susanne Ekström, CEO båda Novare Leardership Academy hälsar välkommen. Yvonne Kappel, biträdande konceptchef på Bonnier Business Media talade om Veckans Affärers roll i mentorprogrammet - ett angeläget samarbete. "Ledarskap är ett viktigt bevakningsområde på Veckans affärer. Vi följer också det vi kallar det nya näringslivet och alla som jobbar med förändring och utveckling. Just de orden är en stor del av vad det här mentorprogrammet handlar om och anledningen till att VA valde att etablera programmet tillsammans med Novare redan 2009." Fotograf: Pax Engström Nyström

Uppstart av Novare och Veckans Affärers mentorprogram 2015

”Våga göra fel! Var inte så himla perfekta!” Det var moderatledaren Anna Kinberg Batras uppmaning när årets upplaga av Veckans Affärers och Novares mentorprogram kickade igång på Grand Hôtel.

Novare Leadership Academy och Veckans Affärer driver för sjunde året i rad ett mentorprogram, där du som ung man eller kvinna i karriären har möjlighet att få en av Sveriges tyngsta profiler som mentor under 2015. Genom kunskapsutbyte mellan generationer och branscher är ambitionen att skapa nya tankesätt och perspektiv, som kan leda till givande diskussioner och lösningar på såväl individuella ledarskapsfrågeställningar som affärs- och samhällsutmaningar.

Årets program sparkade igång på Grand Hôtel den 23 mars. Kvällen bjöd på erfarenheter från tidigare adepter och mentorer, tankeväckande presentationer av Moderaternas partiordförande Anna Kinberg Batra och företagaren och entreprenören Peter Settman. Och det viktigaste av allt – årets adepter och mentorer möttes i ett första mentorsamtal. 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.