Ladda ner "Kreativitet är det nya stålet"

Jan Scherman, DDB-chefen Carl Wåreus och JKL-grundaren Anders Lindberg är några av skribenterna i Veckans Affärers, Resumés och Hilanders vitbok kring kreativitet och tillväxt. Ladda ner den här!

Höstens intensiva thinktankdiskussioner i skärpunkten mellan industri och de kreativa branscherna ledde fram till uppmärksammade ledare i Veckans Affärer och Resumé, och inte minst ett seminarium på Berns Salonger där bland andra fd Electroluxchefen Hans Stråberg och statssekreterare Per Schlingmann debatterade de nya tillväxtmotorerna i kunskapsekonomin. Artiklarna och seminariet fick många reaktioner och nu publicerar vi några av dem i en gratis, digital antologi.

Ladda ner Kreativitet är det nya stålet

Dubbelsidig PDF smart för utskrift och läsning på skärm

Enkelsidig PDF smart för läsning på läsplatta

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST