Kristina Gabrielii prisades på seminariet om ”Öresundsbron 2.0 – hur hade den byggts idag?" Hos flankeras av miljöminister Karolina Skog (MP) till vänster och Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin till höger i bild. Fotograf: Pax Engström Nyström.

Veckans Affärer i Almedalen 2019

Det är mindre än ett halvår tills Visby välkomnar oss till Almedalen. I år precis som tidigare öppnar Veckans Affärer för att ditt event kan landa hos oss. Det ger dig många fördelar.

Veckans Affärer har genom åren skaffat sig rutin och tyngd med en glöd att mejsla ut intressanta program för Almedalsveckan. Med oss om som partner kan din programpunkt få hjälp och stöd att sticka ut, ha hög attraktionskraft och nå ut till den publik du söker.

Det var spänst och energi i samtalet när Veckans Affärer diskuterade kvinnors förutsättningar som entrepenörer inom vård och omsorg. Försvarsmakten, Ikea, Mångfaldsakademien och Lernia djupdök i frågan om hur framgångsrika företag och organisationer väver in mångfald och inkludering i både affären och företagskulturen med hjälp av nudging som ett verktyg. Vi medverkade också till att byggindustrin, regeringen och miljösverige vred och vände på resursfrågor och insatser för nyskapande lösningar och modeller över branschgränserna för miljön och bra affärer.

Vi träffar gärna dig om du vill hänga med oss i år. Slå en signal eller skicka oss ett mejl!

Så här går det till. Du och din organisation lägger tillsammans med Veckans Affärer upp din programpunkt. Vi diskuterar och blir överens mål och syfte. Vi väljer koncept och spånar fram ämnen och medverkanden för en agenda som är aktuell, angelägen och attraherar rätt besökare.

Veckans Affärer tar sen hand om det som återstår – gästbokningar, modererande och marknadsföring. Vi har en proffsig organisation och har gjort återkommande högoktaniga event i Almedalen. Vi ger 100 procent för att försöka uppnå det!

Vi håller till i ett eget tält kloss i kloss med Wisby Strand – mitt i Almedalsvimlet och bästa läge!

Vi ser fram att höra av dig? Kontakta Liv Ljungqvist, partneransvarig Veckans Affärer, liv.ljungqvist@bonniernews.se alternativt mobil 070 003 34 31.

02 jul

Wisby Strand 13.00-17:30


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. Aktien rasade 26% – sen stoppades all handel i forskningsbolaget
  2. Då: Kickad från Ericsson – Nu: Han är bäst betalde svenske chefen någonsin
  3. ”Vad flygbranschen sade till mig i enrum – efter vår uppmaning att halvera flygresorna”
  4. Nästa vecka tar hon över Handelsbanken – bryter 150 år av gubbvälde
  5. Grundaren välkomnar beskedet som just fick hans förmögenhet att rasa: ”Inte ett dugg orolig”
  1. Bredbandsjesus träder fram 20 år efter IT-yran: ”Ikea kunde ha blivit Amazon och Ericsson ha utvecklat Whatsapp”
  2. Så gick Supertalangen från idé till att sälja t-shirts med ”Skam”-citat för en kvarts miljon kronor på två veckor
  3. Då: Kickad från Ericsson – Nu: Han är bäst betalde svenske chefen någonsin
  4. Listan: Börsens allra bästa köp – enligt 988 analyser
  5. Experterna förklarar: Så påverkas börsen av kronraset – och här är aktierna som gynnas mest

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.