Räv, bambi eller dinosauarie?

Fyll i Cartinas Digital Assessment inför Total Digital 2017 och få en snabb återkoppling redan nu!

Resultatet från olika branscher ger även en bra bild av digitaliseringens fortsatta inverkan på företag och organisationer, till exempel kundnytta och framtida affär.

Gå till Cartina Digital Assessment

Läs nedan vad skiljer en räv från en bambi och en dinosaurie:

Digitala rävar

Företag som ofta är erfarna aktörer på den digitala spelplanen. De är alerta inför marknadens framfart och har redan byggt digitala förmågor vilket gör att de snabbt kan adressera utmaningar och möjligheter inom digitalisering.

Digital Bambi

Företag som bedömer att digitaliseringens påverkan är något större än deras förmåga att förändras. Detta är företag som är relativt nya på den digitala arenan. De är ofta i en pågående digital transformation – några av deras huvudsakliga digitala funktioner har ännu inte nått en tillräckligt hög mognadsgrad, vilket ibland bromsar in deras framfart.

Digitala dinosaurier

Företag som bedömer att digitaliseringens påverkan är märkbart större än deras förmåga att förändras. Dessa är ofta större, traditionella företag som är mycket långsamma att transformera.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.