Så lyckas du med strategisk förändring - Veckans Affärer
Fabian Bengtsson, ägare av SIBA och NetOnNet.

Så lyckas du med strategisk förändring

Här har vi samlat information om dagens talare.

Henry Rawet, VD och nordenchef för FranklinCovey, världens största privata företag inom ledarskap. Bolaget fokuserar på att hjälpa kunder lyckas förverkliga strategier som bygger på hållbar förändring i medarbetarnas beteenden. Bolaget arbetar med mer än tre fjärdedelar av världens 500 största företag (Fortune 500). Henry Rawet har tidigare ett långt förflutet i kommunikationsbranschen som nordenchef för GCI-nätverket, en av Nordens då största kommunikationskonsulter.

Mark Reznik är ansvarig för strategiexekvering på FranklinCovey i Sverige och svensk medförfattare till boken "De 4 Disciplinerna för exekvering". Mark har mångårig erfarenhet som affärsledare, styrelsearbete, försäljning/marknadsföring och affärsutveckling, från svenska och internationella företagsmiljöer, senast som VD för HP:s PC-division i norra Europa.

Fabian Bengtsson är ägare av SIBA och NetOnNet. År 2015 blev han utsedd till årets entreprenör i Sverige av EY. Han är styrelseledamot i bland annat Svensk Fastighetsförmedling samt Axfood och började sin karriär som säljare på helger och lov i SIBA år 1986. Under senare år har han framgångsrikt lett sin företagsgrupp genom en omfattande förändringsresa in i nya affärsmodeller och lyckats skapa lönsamhet i en pressad bransch.

Henrik Steinbrecher är tidigare global chef för PwC:s affärsomårde för middle market, det vill säga mindre och medelstora företag. Han har arbetat globalt med rådgivning kring strategi och förändringsarbete och även varit Territory Senior Partner för PwC i Sverige och dessförinnan chef för PwC:s svenska konsultorganisation – Advisory.  Idag arbetar Henrik som senior rådgivare och styrelseledamot.

Ivan Ström, VD och Franchisetagare McDonalds Småland.

 

Sanna Rydberg, chef för AGA Linde Healthcare Region Europe North.

 

 

Pernilla Gravenfors, VD för Holiday Club hotell i Åre. Pernilla var tidigare VD för Copperhill Mountain Lodge i Åre.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. Nära 100 Ikea-anställda väljer att sluta
  2. Zlatans sportmärke går i graven – förluster på hundratals miljoner
  3. EXKLUSIVT: Ta en titt in i Spotifys nya kontor – som bjuder på allt från karaoke och arkadspel till flotta terrasser och en takbar
  4. Zlatan vägrade match och gick på Ed Sheerankonsert istället
  5. Svenska algbolaget tecknar miljonavtal i Sydkorea – aktien glädjerusar
  1. Nu är det officiellt: Elon Musk får hjälp av Goldman Sachs i utköp av Tesla
  2. Svenska vinnarfonden som du skulle ägt i år – rusar till Europatoppen
  3. EXKLUSIVT: Ta en titt in i Spotifys nya kontor – som bjuder på allt från karaoke och arkadspel till flotta terrasser och en takbar
  4. Svenska algbolaget tecknar miljonavtal i Sydkorea – aktien glädjerusar
  5. Zlatans sportmärke går i graven – förluster på hundratals miljoner

För dig som prenumerant

VA Superkarriär: