Tillbaka till sökningen

Impact Coordinator


Vill du vara med och bygga Film and Tell? Ett innovativt företag som arbetar med att åstadkomma positiv samhällsförändring.  Vi söker en Impact Coordinator som vill vara med på resan. Hoppas att det är du!

Film and Tell levererar positiv samhällsförändring genom initiativ bestående av dokumentärfilmer av hög kvalité, omfattande och nytänkande distribution, samt smart och effektivt förändringsarbete. Vi är inspirerade av den internationella trenden Films for Social Change. Om du trivs med att jobba nära andra medarbetare, i ett ägarlett företag med ett litet och sammansvetsat team som vågar sikta högt är detta en tjänst för dig.

Du är övertygad om värdet av hållbar utveckling, de mänskliga rättigheterna och har ett humanistiskt förhållningssätt. Du gillar att arbeta på ett företag som bryter ny mark och där arbetet kan skifta från dag till dag.  Du gillar att jobba i små organisationer med växtvärk.

Du är serviceinriktad, lösningsorienterad, stresstålig, och har improvisationsförmåga samt hög arbetskapacitet. Du är mycket organiserad och disciplinerad. Du har förmåga till att vara såväl strategisk som detaljorienterad. Du är mycket intresserad av kommunikation och politik. Du är en positiv medarbetare.

Arbetsuppgift

Din arbetsuppgift är att se till att våra initiativ har genomslag digitalt och genom workshops, och att de åstadkommer positiv samhällsförändring.

Du kommer jobba med ett initiativ om biologisk mångfald. Du kan även komma att vara operativ i andra av våra initiativ.

Krav för tjänsten

  • Du kan producera initiativets kampanj på en daglig basis genom att samverka med interna och externa aktörer, fokusera på mål, hålla deadlines, och garantera kvalité i leveranserna.
  • Du kan producera workshops; och i dem skapa utvecklande och spännande deltagarprocesser.
  • Du har arbetat med enkätstudier av workshops.
  • Du kan moderera samtal; du gillar att stå på scen och leda samtal.
  • Du kan sociala medier väl; på daglig basis kommer du vara såväl operativ i olika initiativ, på Film and Tell kommer du har ett övergripande ansvar för sociala medier.
  • Du är allmänbildad; du kan mycket om olika samhällsämnen, och sätter dig snabbt in i nya.
  • Du förstår snabbt olika politiska perspektiv, och förstår att det kan vara olika vägar till positiv samhällsförändring.
  • Du har en stark kommunikativ förmåga i tal och skrift; du kan skriva olika texter som nyhetsbrev, sociala medieposter, filmguider eller kampanjrapporter, och du kan prata med makthavare såväl som gräsrötter och nå fram till dem.
  • B-körkort (om du ej har kommer du behöva ta snabbt under provanställningen)
  • Du har en gedigen administrativ förmåga, du har ordning och reda på papper och deadlines.  

Beskriv i ansökan hur kraven ovan passar in på dig.

Övriga meriter

Vi söker även följande färdigheter och kunskaper. Det är inga krav för tjänsten men ange gärna om de passar in på dig.

-    Du är naturvetare,
-    Du har lanserat film på biograf,
-    Du har lanserat film på festival,
-    Du har planerat film för distribution på TV (plattformar, fönster och territorier),
-    Du har arbetat med PR, det vill säga fått redaktionellt genomslag.

Praktiska förutsättningar

Arbetsplatsen finns på Hornstull i Stockholm.

Lönespannet är 25-28 000 SEK beroende på tidigare uppvisad kompetens och erfarenhet.  Ett av Film and Tells affärsmål är en sund och hållbar ekonomi. Det mäts i att vi ska växa i omsättning och resultatet ska vara minst tio procent. Din löneutveckling kommer följa detta affärsmål. Om vi når tio procent resultat delas även en bonus ut till att alla anställda.

Startdatum är så snart som möjligt. Ange när du kan börja. 

Har du kompetenserna och vill detta? Då vill vi gärna att du söker tjänsten! Skicka din ansökan så snart som möjligt med ett brev, ett cv, minst tre referenser och eventuella arbetsprover till karriar@filmandtell.com. Märk mailet Impact Coordinator och ditt namn.

Det goda landet Trailer (No subs) from Film and Tell on Vimeo.

Say something from Film and Tell on Vimeo.

My life my lesson from Film and Tell on Vimeo.

Go Straight Home Trailer from Film and Tell on Vimeo.

Relaterade jobb