Tillbaka till sökningen

Ekonomi- och kontorsassistent

Vill du vara med och bygga Film and Tell? Ett innovativt företag som arbetar med att åstadkomma positiv samhällsförändring.  Vi söker en Ekonomi- och kontorsassistent som vill vara med på resan. Hoppas att det är du!

Film and Tell levererar positiv samhällsförändring genom projekt bestående av dokumentärfilmer av hög kvalité, omfattande och nytänkande distribution, samt smart och effektivt påverkansarbete. Om du trivs med att jobba nära andra medarbetare, i ett ägarlett företag med ett litet och sammansvetsat team som vågar sikta högt är detta en tjänst för dig. 

Vilka kommer du att arbeta med? Vi är ett gäng på sju medarbetare som huserar i en före detta speceributik på Slipgatan, nära Hornstull. Vi söker dig som är jordnära, effektiv och ansvarstagande. 

För att du ska trivas hos oss är du övertygad om värdet av hållbar utveckling, de mänskliga rättigheterna och har ett humanistiskt förhållningssätt. Du ska även gilla att arbeta i en ny bransch i förändring, på ett företag som bryter ny mark och där arbetet kan skifta från dag till dag. Det är viktigt att du gillar att jobba i en liten organisation med växtvärk. 

Eftersom läget kan skifta så mycket från dag till dag tycker du att det är kul att anpassa din nivå av noggrannhet efter rådande situation. Du är serviceinriktad, stresstålig och har improvisationsförmåga. Du gillar också att inkludera andra i ditt arbete och få andra att följa nya rutiner och har förmågan att vara steget före i processer. Du behöver vara mycket organiserad i ditt arbetssätt för att klara av rollen.

Beskriv i ansökan hur ovan angivna egenskaper passar in på dig.

Arbetsuppgifter

Din centrala arbetsuppgift är att se till att Film and Tells ekonomi och administration fungerar väl och du finner administrativa effektiva rutiner och säkrar upp effektiv drift av ekonomin men också av kontoret.

Exempel på viktiga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för ekonomiska verktyg så som budgetmallar och rapporter, förbereda bokföring, ta ut rapporter et cetera.
  • Ansvara för att dirigera och kommunicera mellan bokföringsfirman och din närmaste chef, men också direkt till grundaren/VD.
  • Skapa trivsel och hålla ordning, fixa fika, AW, ha koll på bemärkelsedagar
  • Ansvara för inköp av kaffe, frukt, toapapper m.m.
  • Maximera kostnadseffektivitet och kvalité i inköp av tjänster och produkter

Krav för tjänsten

  • Du har nyligen arbetat med ekonomi och bokföring, alternativt studerat det
  • Du kan Word och Excel mycket bra och har stor datavana
  • Du är en bra och snabb skribent
  • Du talar engelska
  • Du har B-körkort

Ange i ansökan hur du uppfyller dessa krav

Praktiska förutsättningar

Arbetsplatsen finns på Hornstull i Stockholm. 

Lön är 26 000 SEK. Ett av företagets affärsmål är en sund och hållbar ekonomi. Det mäts i att försäljningsteamet ska slå föregående årsbästa och resultatet ska vara minst 10 procent. Din löneutveckling kommer följa detta affärsmål. 

Startdatum är så snart som möjligt. Ange när du kan börja. 

Har du kompetenserna och vill detta? Då vill vi att du söker tjänsten! Skicka din ansökan så snart som möjligt med ett brev, ett cv, minst tre referenser och eventuella arbetsprover till karriar@filmandtell.com. Märk mailet Ekonomi- och kontorsassistent och ditt namn och skriv var du hittade annonsen.

Relaterade jobb