Tillbaka till sökningen

Administratör

Huvudsakliga ansvarsområden
Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad, ordningsam och serviceinriktad. Du har lätt för att se behov i organisationen och arbetar proaktivt samt tar initiativ och är drivande för att arbetet blir utfört. Rollen som administratör innebär många kontaktytor och du förväntas bistå organisationen i det vardagliga och praktiska arbetet såväl som att utveckla de administrativa rutinerna för att skapa bästa möjliga effektivitet.

Som administratör på Svemin:

  • ...ansvarar du för dokumentation och formalia gentemot styrelsen
  • ...ger du stöd i kommittéarbetet genom protokollföring, utskick av kallelser samt praktiska arrangemang
  • ...ger du stöd i konferensarrangemang i samarbete med kommunikatör
  • ...är du ansvarig beställare av administrativa tjänster och teknisk utrustning
  • ...ansvarar du för arkiv- och registerhantering
  • ...är du ett aktivt stöd till alla Svemins medarbetare

Arbetslivserfarenhet / utbildning
Gymnasial utbildning och några års relevant arbetslivserfarenhet är ett krav. Utbildning inom administration samt kunskap om olika administrativa verktyg är meriterande. Det är önskvärt med erfarenhet av arbete inom industrirelaterade verksamheter. Erfarenhet av politiskt påverkansarbete är ett plus.

Språkkunskaper 
Svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Övrigt 
Omfattning: Heltid 
Tillträde: Snarast 
Besöksadress: Storgatan 19, Stockholm

Ansökan: maila CV och personligt brev till apply@ioh.se 
Sista ansökningsdag: 16 augusti

Kontaktpersoner
Svemin samarbetar i den här rekryteringsprocessen med [i.o.h] organisationsutveckling. Vid frågor är du varmt välkommen att ta kontakt med nedanstående.

Oskar Aili, rekryteringskonsult, 070-330 43 80, oskar@ioh.se eller Roger Hademalm, rekryteringskonsult, 070-567 99 66, roger@ioh.se.

Om Svemin 
Svemin är branschorganisationen för gruvor, mineral- och metallproducenter i Sverige och representerar ca 40 företag med 17 000 anställda inom produktion, prospektering och teknik. Svemin är en del av Svenskt Näringsliv. Svemin har idag tio medarbetare och under våren 2019 kommer fyra ny- och ersättningsrekryteringar att göras inom områdena: 1) Miljö 2) Klimat- och energi 3) Kommunikation 4) Administration. Läs mer på svemin.se.

Relaterade jobb