Tillbaka till sökningen

Product Manager Influencers

Bonnier News Brand Studio är en co-lab agency och innovationsavdelning åt Dagens industri, Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och ett 30-tal magasin, som Amelia, Mama och Allt om mat. Vårt uppdrag är att bidra till att säkra framtidens journalistik – genom att bli bäst i världen på kommersiell story experience. Efter ett år av radikala innovationer, prisregn och extrem tillväxt både ekonomiskt och i personal ses vi idag som förebilder och en marknadsledande aktör på den internationella mediekartan.

Som Product Manager Influencers är din roll att säkerställa att Bonnier News och Bonnier Magazines and Brands via Brand Studio kan erbjuda konkurrenskraftig Influencer marketing för de intresseområden och målgrupper vi verkar inom. Du knyter influencers till våra varumärken och kvalitet ska vara ledstjärnan i våra Influencer-samarbeten.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ansvara för vår Influencer-affär med alltifrån rekrytering av Influencers, till utbildning, utveckling och konkurrensbevakning. Det är viktigt att du har ett utbrett kontaktnät och håller dig ständigt uppdaterad med de senaste trenderna inom området. Du är teknisk beställare för området och säkerställer systemkrav för Influencer-affären och tar fram nya kreativa lösningar för att vidareutveckla produkterna utifrån marknadens behov.

Vi söker dig som har

  • förståelse för hur influencer marketing passar in i mediemixen
  • ett genuint intresse för influencer marketing
  • minst 2 års erfarenhet inom området
  • trivs med att inspirera och utbilda internt och externt

Vidare är du

  • en affärsmässig doer som får saker att hända
  • en förtroendeingivande, social kraft med ett brett nätverk av kontakter
  • en spindel i nätet och är trygg med att jobba med flera olika kompetenser och avdelningar ex. sälj, analys och utveckling
  • lika lockad av strategiska som operativa arbetsuppgifter

Nyfiken? Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre – du kan påverka riktningen.

Relaterade jobb