Tillbaka till sökningen

Ekonomiassistent

ENGAGERAD EKONOMIASSISTENT TILL SAS!

Novare Professionals söker nu efter en engagerad ekonomiassistent för ett längre konsultuppdrag på ekonomiavdelningen hos SAS i gemytliga Frösundavik. Här blir du en del av en internationell miljö där kontaktytorna är många och möjligheterna att påverka är närmast oändliga. 

OM TJÄNSTEN

I rollen kommer du att arbeta i uppstarten av förändringsarbetet med att automatisera kravhanteringsprocessen. Du kommer att arbeta framförallt med kundreskontra och kravhantering där de stora volymerna och administrationen sköts av extern leverantör medans du fokuserar mer på kringarbetet och det strategiska. Här arbetar du i ett engagerat team med 7 härliga och erfarna kollegor inom AR där ditt främsta fokus kommer att vara effektivisering och att stötta autmatiseringsarbetet. Teamet arbetar enligt LEAN och alla har ansvar för en egen KPI som följs upp löpande. 

ARBETSUPPGIFTER

I arbetsuppgifterna som ekonomiassistent ingår bl.a. följande:

  • Följa upp förfallna fakturor
  • Hålla löpande dialog med kollegor, kunder och inkassobolag
  • Driva förändringsarbetet att automatisera kravhanteringsprocessen

Vi söker dig som:

  • Har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi 
  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundreskontra och kravhantering
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

OM DIG

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av kundreskontra och kravhantering. Du kommer att gå in i ett team och driva ett förändringsarbete med att automatisera kravhanteringsprocessen, här kommer du att få stor nytta av din samarbetsförmåga och ditt stora intresse för området.

Som person är du framåt och driven. Du är orädd för nya utmaningar och kan självständigt driva ett förbättringsarbete genom att ta nödvändiga beslut. Vidare tror vi även att du har en god samarbetsförmåga då tjänsten innebär många kontaktytor.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Uppdragslängd: 6 månader, med möjlighet till förlängning.
Placering: Solna, Frösundavik

Relaterade jobb