Tillbaka till sökningen

Redovisningsekonom

REDOVISNINGSEKONOM TILL APPLIED VALUE GROUP!

Vill du arbeta i en bred roll med stort eget ansvar inom Redovisning mitt i centrala Stockholm? Söker du efter ett investmentbolag i framkant där ständig utveckling och optimering är en del av vardagen? Trivs du i engagerade och kompetenta team där alla tillsammans hittar lösningar? Då är det här möjligheten som du har väntat på!

OM TJÄNSTEN

Novare Professionals söker nu efter en engagaerad Redovisningsekonom till en bred och självständig roll hos ett entreprenöriellt investment- och managementkonsultföretag mitt i centrala Stockholm. Här blir du snabbt en naturlig del av ett redovisningsteam av sex skickliga kollegor som alla arbetar med ansvar för olika bolag och branscher. Du erbjuds stor variation och eget ansvar i ett företag under ständig förändring och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling och att växa inom bolaget.

OM ARBETSUPPGIFTERNA

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta brett med hela redovisningen från den löpande bokföringen till månadsbokslut och årsbokslut för de bolag i Applied Value gruppen som du ansvarar för. Bolagen själva sköter sin egen fakturering och därefter tar du vid fram till årsredovisning, därefter tar Koncernredovisningschefen vid.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst att vara:

 • Självständigt bokslutarbete
 • Kontoavstämningar och rapportering
 • Factoring och kontakter med bank
 • Löpande bokföring
 • Lagerredovisning
 • Effektivisera och bygga nya processer tillsammans med övriga medarbetare på ekonomiavdelningen
 • Skattedeklarationer och momsredovisning
 • Årsredovisning
 • Dokumentera rutiner och processer
 • Övrig administration

Sammanlagt arbetar Applied Value idag med ett stort antal bolag och då det löpande görs nya investeringar så finns det goda möjligheter att växa med rollen och på sikt ta ett utökat ansvar. Rollen är en del av det centrala redovisningsteamet och du kommer att rapportera direkt till koncernredovisningchefen.

OM DIG

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete. Du har erfarenhet av att effektivisera rutiner och arbetssätt samt motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Har du dessutom lätt för att se nya möjligheter så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen.

Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i Movex och Visma så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen.

Vi ser det som krav att du har:

 • Eftergymnasial utbildning inom redovisning eller gedigen erfarenhet inom område
 • Tidigare erfarenhet av löpande redovisningsarbete

Som person ser vi att du är en engagerad och lojal person som trivs i bolag med hög aktivitet på både nya affärer och investeringar. Då teamet är litet tror vi att du är en lagspelare som tycker om att hjälpa till i högt och lågt men även trivs med att arbeta självständigt med dina bolag och processer. Då tjänsten innefattar samarbeten och kontakter både internt och externt kommer du att få stor nytta av din kommunikativa förmåga och tydlighet.

Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

NÄSTA STEG

Skulle det här kunna vara rätt utmaning för dig? Tveka då inte att registrera ditt CV så återkommer vi inom kort med mer information. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid och urval sker därför löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig Anna Liljegren Rassing via mail till Anna.Liljegren@novare.se

ÖVRIG INFORMATION

Start: Juni/Juli 2019

Omfattning: Heltid

Arbetsgivare: Applied Value

Placeringsort: Stockholm

Relaterade jobb