Tillbaka till sökningen

Executive Trainee Program

Bonnier News Executive Trainee Program, Mittmedia

Bonnier News samlar de Bonnierägda dagstidningarna och företag med angränsande verksamhetsområden. Vi är starkt knutna till vårt publicistiska uppdrag. Genom att värna om det fria ordet samtidigt som vi driver den digitala utvecklingen framåt siktar vi mot att bli Sveriges ledande mediehus.

Affärsområdet Mittmedia består av 28 dagstidningar, gratistidningar, sajter, appar och digitala plattformar och ingår sedan i april 2019 i Bonnier News. Som Executive Trainee kommer du vara en viktig del i integrationen och utvecklingen av Affärsområdet.

Om Traineeprogrammet

Som Executive trainee får du möjlighet att komma in och jobba nära vår Affärschef och övrig ledning från dag ett. Tjänsten utgår från Bonnier News kontor i Stockholm där du avlastar Affärschefen med det dagliga arbetet. Utöver det får du även möjligheten att delta i andra projekt i organisationen. Arbetsuppgifterna är varierande och förutsätter därför en prestigelös och flexibel approach. Resor förekommer i rollen.

Du kommer att få en djupare förståelse för mediebranschen i allmänhet och Bonnier News/Mittmedia i synnerhet, både organisatoriskt och strategiskt. Under programmet kommer du att vara delaktig i intern utbildning. Vi erbjuder också en mentor som kommer att vara ett mycket bra stöd då han eller hon tidigare varit en trainee. Det här ger dig en stark grund för en framgångsrik karriär inom Bonnier News och/eller Bonnier-koncernen.

Arbetsuppgifter & kvalifikationer

I rollen kommer du stötta och på sikt driva strategiska projekt, samt ha kontakt med Affärschef och ledningsgrupp inom Bonnier News. Du behöver därför vara en prestigelös problemlösare med hög social förmåga. För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi även att du är självgående och har en stark analytisk förmåga, med ett öga för detaljer.

Vi söker dig som har

  • 1-2 års arbetslivserfarenhet efter examen som managementkonsult eller liknande roll
  • Stark analytisk förmåga
  • Goda kunskaper i Excel och PowerPoint
  • Examen inom ekonomi eller motsvarande

Vidare är du

  • Driven, nyfiken och prestigelös
  • Hög social kompetens med förmåga att bygga förtroende
  • Ödmjuk och trivs med att arbeta i team
  • Stark kommunikationsförmåga, både i tal och skrift

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan, Mittmedia och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Relaterade jobb