Tillbaka till sökningen

Teamchef

Teamchef till kundservice

Vill du vara med och leda Sveriges framtida bästa kundservice?

Som teamchef hos oss har du personalansvar och arbetar med coachning för ditt team. Du har 5 teamchefskolleger och är en del av utvecklingen av Adlibrisgruppens kundservice som är 54 medarbetare. Det är ett variationsrikt och spännande arbete där du direkt kan påverka hur vi skapar en framgångsrik kundservice tillsammans. Du rapporterar till kundservicechefen på Adlibrisgruppen och är med i ledningsgruppen för kundservice.

Som ledare är du initiativtagande och social med ett stort hjärta för kundservice. Du inspirerar, motiverar och leder ditt team till att nå högt uppsatta mål. Som ledare kommunicerar du på ett pedagogiskt sätt samt talar och skriver flytande finska, talar engelska och svenska.

Du trivs med att vara i en föränderlig miljö, är nyfiken på att lära dig nya saker och drivs av förändringsarbete inom kundnytta.

KVALIFIKATIONER

Krav

Arbetat i en ledarroll

Finska och engelska

Meriterande

Personalansvar

Arbetat med kundservice

Omfattning

Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde

Tjänsten är vakant för att tidigare teamchef går vidare i annan tjänst inom Adlibrisgruppen. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Restid till kontor

23 minuter med tåg från Uppsala

15 minuter med tåg från Sala

31 minuter med bil från Enköping

45 minuter med bil från Västerås

Placering av tjänsten är i Morgongåva.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!

Har du frågor om tjänsten kontakta Kundservicechef Lotti Glanzelius mail lotti.glanzelius@adlibris.com

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen HR-specialist Karin Emgård mail karin.emgard@adlibris.com

OM FÖRETAGET

Adlibrisgruppen är ett av Nordens ledande e-handelsföretag. Vi skapar lustfyllda och inspirerande shoppingupplevelser primärt på webben. Med passion för våra produkter och kundnytta i fokus strävar Adlibrisgruppen alltid efter att förbättra våra tjänster och erbjuda våra kunder låga priser och snabba leveranser. Adlibrisgruppen består av e-handelssajterna Adlibris, Discshop, Bamba, Odla.nu, Kökets favoriter och Roliga Prylar med försäljning i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Adlibrisgruppen är en del av Bonnier AB och ingår i affärsområdet Bonnier Books.

Relaterade jobb