Tillbaka till sökningen

Public affairs-experter

New Republic söker public affairs-experter i Malmö och Stockholm

Vi söker dig som vill vara där samhällsförändringar tar form. Du har bakgrund exempelvis som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag eller en statlig myndighet. Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav – djupa sakkunskaper väger tyngst.

Arbetsuppgifter

New Republic söker nya medarbetare till våra kontor i Malmö och Stockholm. Du vill vara där samhällsförändringar tar form och har en bakgrund exempelvis som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag eller en statlig myndighet.

Vi efterfrågar alltid vass expertis inom olika samhällsområden, just nu har vi särskilt stort behov inom:

  • Miljö, klimat, energi
  • Arbetsmarknad, kompetensförsörjning och näringspolitik
  • Infrastruktur och bostäder

Kvalifikationer

Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav; djupa sakkunskaper i kombination med en utvecklad förmåga att argumentera och kommunicera är det viktigaste. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder

New Republic erbjuder en dynamisk miljö för engagerade och ansvarstagande medarbetare som vill befinna sig där samhällsförändringar tar form. Har du en stark vilja att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i ett växande företag som har öppenhet och hållbarhet som ledstjärnor? Ansök nu!

Övrigt

New Republic har utnämnts till ”Årets Byrå” 2017 och 2018. Utmärkelsen baseras på enkäter och intervjuer med kunder, utförda av undersökningsföretaget Regi.

Mejla din ansökan till jobb@newrepublic.se, eller ring Malin Sahlén på telefon 070-212 29 52 för mer information.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari!

Relaterade jobb