Tillbaka till sökningen

Segment & List Manager

Vi behöver förstärka vårt marknads- och försäljningsteam med en Segment & List Manager för konferenser och event.  Tjänsten är nyinrättad och uppdraget är att säkra att vi når rätt målgrupper och har de viktigaste beslutsfattarna i våra CRM-system. Bonnier News investerar just nu i de mest moderna systemen för säljstöd, marketing automation och eventmarknadsföring.

Vi söker en digitalt van person med intresse och erfarenhet av CRM och databaser. Du brinner för att segmentera och identifiera de rätta målgrupperna som ska bli deltagare på våra konferenser och event samt för att använda data för att lära mer om kundernas beteenden och behov. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med segmentering och målgruppsanalys i Bonnier News egna, samt andras databaser då du exempelvis kommer att: 

  • Stötta ditt team med dataanvändningen
  • Självständigt driva projekt för CRM-vård
  • Stötta leveransen och arbeta med leadsgenerering
  • Arbeta med och utveckla contact management, segmentstrukturer och dataautomatiserade processer 

Det är meriterande om du har arbetat med Marketing Automation-plattformar, till exempel Oracle Eloqua eller Adobe Campaign, och har erfarenhet av Salesforce.com eller annat CRM-system/CRM rapportering eller analysarbete.

För frågor om och ansökan till tjänsten, kontakta:
I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work. Se vidare på denna länk.

Relaterade jobb