Tillbaka till sökningen

Säljkoordinator- Event & Konferens

Som säljkoordinator får du möjlighet att vara spindeln i nätet och ansvara för koordineringen av allt som sker före och efter våra konferenser mot våra partners och deltagare. Vi söker dig som är pigg, effektiv och bra på administration. Du måste tycka om att ha många olika arbetsuppgifter som kan variera mellan högt och lågt. 

Du arbetar nära säljarna på vår konferens- och eventavdelning och stöttar dem med den praktiska planeringen av evenemangen. Därför är det viktigt att du både brinner för service och är en administrativ stjärna. Du kommer till exempel att ansvara för deltagaradministration och besvara frågor från deltagare, ha kontakt med utställare, planera utställarytor, göra utskick av deltagarlistor före och efter event samt hantera uppföljning, utvärdering och fakturering. 

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av administrativa uppgifter.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel och PowerPoint.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används dagligen.

För frågor om och ansökan till tjänsten, kontakta:
Linda Gillan, försäljningschef 070-240 13 51 linda.gillan@bonniernews.se

Relaterade jobb