Tillbaka till sökningen

Leasingspecialist / assisterande företagsrådgivare

Vill du vara med och förbättra våra samarbeten?
ICA Banken Företag söker Leasingspecialist 

ICA Banken Företag är ICA handlarnas alldeles egna bank, med produkter och tjänster speciellt utformade för dem. Vi arbetar kontinuerligt med att göra banken till en bättre samarbetspartner för våra handlare. 
Till vår företagsbank söker vi en person som har erfarenhet från finansbolag och vill bli vår specialist inom leasingområdet. Låter det intressant? Vi har samlat några fler aspekter i punktform som vi tror du kommer tycka om. 

Arbetsuppgifter 

  • Ansvara för vårt erbjudande inom leasingområdet
  • Driva vår dagliga försäljning och att utveckla vårt erbjudande inom leasing
  • Arbeta med våra interna och externa samarbetspartners 
  • Bidra med nya affärsmöjligheter genom att driva försäljningen av finansbolagsprodukter till kunder inom ICA Banken Företag
  • Utbilda kollegor inom området

Utöver detta ska du kunna jobba som assisterande företagsrådgivare i vårt team av företagsrådgivare. Där sköter du egna kundkontakter och stöttar dina kollegor. Som assisterande företagsrådgivare kommer du vara en viktig kontakt för våra företagskunder och har primärt ansvar för att deras banktjänster fungerar. 
Du kommer även ha mycket kontakt med övriga delar av ICA, externa samarbetspartners och leverantörer. 

Din profil 

Vi söker dig med minst några års erfarenhet av att arbeta med finansbolagsaffärer, med företagskunder inom bank och med att driva försäljning. Det är meriterande om du även har en högskoleutbildning inom ekonomi och är Swedsec-licensierad. 

Som person är du kundorienterad, positiv och energisk. Du är en god kommunikatör och kan förstå detaljer likväl som föra resonemang i helhetsperspektiv. Svenska i tal och skrift är ett krav. Du är strukturerad, affärs- och resultatorienterad och trivs i en miljö där flexibilitet och förväntningar på leverans är höga. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde 
Snarast
Referens
R0005615
Ort
Solna

Kontaktperson och rekryterande chef
Carl Lybeck, Chef ICA Banken Företag, 
carl.lybeck@ica.se, 010-422 02 99

Sista dag för ansökan 
Löpande urval

Om ICA Banken

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, digitalt och via telefon. Tillgänglighet, enkelhet, låga avgifter och tydliga villkor är centralt för oss. ICA Banken, som startade sin verksamhet 2001, ca 320 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Välkommen in med din ansökan!    
 

Relaterade jobb